0
BBQ-kylling med ferskensalat og søde kartofler

BBQ-kylling med ferskensalat og søde kartofler

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Super nem ret, der kan smides i ovnen, så du kan bruge din tid på andet, mens maden laver sig selv :)

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hele kyllingelårsøde kartoflertexan pork rubsquash
1 min.
Kartofler og kylling

Tænd ovnen på 210 grader almindelig ovn.

Skrub kartoflerne, og skær dem i slanke både.

Læg dem på bagepapir på en bageplade (lav plads til kyllingelårene også), og dryp dem med olivenolie og salt.

Bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 min., eller til de er gyldne og møre. 

Del kyllingelårene ved leddet, og skær squashen i mundrette stykker. 

Vend begge dele med texan pork rub, lidt olivenolie og salt, og læg det ved siden af de søde kartofler i et fad eller blot på bagepladen.

Steg kyllingen sammen med kartoflerne, til den er gennemtilberedt. 

 

hjertesalatparaguayos
15 min.
Salat

Snit eller pluk salaten, og skær paraguayos (ferskner) i mundrette stykker (kassér stenen).

Anret salat og ferskner på et fad.

Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og en smule eddike lige inden servering.

rød chilikorianderlime
25 min.
Anretning

Snit chilien fint, hak koriander groft, og skær limen i små både. 

Top kylling og squash med chili og koriander, og anret med limebåde. 

Servér straks med søde kartofler og salat.

Bonusinfo

Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?