Super nem ret, der kan smides i ovnen, så du kan bruge din tid på andet, mens maden laver sig selv :)
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 210 grader almindelig ovn.
Skrub kartoflerne, og skær dem i slanke både.
Læg dem på bagepapir på en bageplade (lav plads til kyllingelårene også), og dryp dem med olivenolie og salt.
Bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 min., eller til de er gyldne og møre.
Del kyllingelårene ved leddet, og skær squashen i mundrette stykker.
Vend begge dele med texan pork rub, lidt olivenolie og salt, og læg det ved siden af de søde kartofler i et fad eller blot på bagepladen.
Steg kyllingen sammen med kartoflerne, til den er gennemtilberedt.
Snit eller pluk salaten, og skær paraguayos (ferskner) i mundrette stykker (kassér stenen).
Anret salat og ferskner på et fad.
Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og en smule eddike lige inden servering.
Snit chilien fint, hak koriander groft, og skær limen i små både.
Top kylling og squash med chili og koriander, og anret med limebåde.
Servér straks med søde kartofler og salat.
Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion
Kundekommentarer ()