0
BBQ-kylling med ferskensalat og søde kartofler

BBQ-kylling med ferskensalat og søde kartofler

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Super nem ret, der kan smides i ovnen, så du kan bruge din tid på andet imens maden laver sig selv :)

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 210 grader, almindelig ovn.

hele kyllingelårsøde kartoflertexan rubsquash
1 min.
Kartofler og kylling

Skrub kartoflerne og skær dem i slanke både. Læg dem på bagepapir på en bageplade (hav plads til kyllingefad) og dryp dem med olivenolie og salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 minutter, eller til de er gyldne og møre. 


Del kyllingelårene ved leddet.
Skær squashen i indrette chunks. 
vend begge dele med BBQ, lidt olivenolie og salt og læg det end siden af de søde kartofler, i et fad eller bare på bagepladen. Steg dem i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til kyllingen er gennemtilberedt. 

 

hjertesalaterparaguayos
15 min.
Salat

Snit eller pluk salaten. Skær fersknerne i mundrette chunks. Kassér stenen. 
Anret salaten på et fad med ferskner. Krydr med salt og peber og dryp med olivenolie og en smule eddike, lige inden servering.

korianderlime
25 min.
Anretning

Snit chilien fint. Hak koriander groft. Skær limen i små både. 

Top kylling og squash med chili og koriander og anret den emd limebåde. 

Servér straks med søde kartofler og salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?