Super nem ret, der kan smides i ovnen, så du kan bruge din tid på andet imens maden laver sig selv :)
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 210 grader, almindelig ovn.
Skrub kartoflerne og skær dem i slanke både. Læg dem på bagepapir på en bageplade (hav plads til kyllingefad) og dryp dem med olivenolie og salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 minutter, eller til de er gyldne og møre.
Del kyllingelårene ved leddet.
Skær squashen i indrette chunks.
vend begge dele med BBQ, lidt olivenolie og salt og læg det end siden af de søde kartofler, i et fad eller bare på bagepladen. Steg dem i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller til kyllingen er gennemtilberedt.
Snit eller pluk salaten. Skær fersknerne i mundrette chunks. Kassér stenen.
Anret salaten på et fad med ferskner. Krydr med salt og peber og dryp med olivenolie og en smule eddike, lige inden servering.
Snit chilien fint. Hak koriander groft. Skær limen i små både.
Top kylling og squash med chili og koriander og anret den emd limebåde.
Servér straks med søde kartofler og salat.
Kundekommentarer ()