
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
2. Skrub de søde kartofler og skær dem i slanke både. Bred dem ud på bagepapir og dryp dem med olivenolie og krydr dem dem salt. Bag dem straks i den varme ovn. ca. 25 min.
3. Fyld BBQ-rub i en frysepose emd kyllingevinger og 1-2 spsk. hvedemel. Ryst det hele sammen.
4. Fordel vingerne på bagepapir (gerne ved siden af kartfolerne). Dryp dem med olivenolie og bag dem straks i den varme ovn. CA. 25-30 min. eller til de er gennemtilberedte.
5. Snit spidskål, riv gulerødderne eller snit dem i julienne.
6. Rør en dressing af cremefraiche, lidt fint revet hvidløg, en smule sukker og lys eddike. smag til med salt og peber.
7. Skær agurken i stave og limen i både.
8. Fyld BBQ sauce i en skål og vend de helt varme vinger i den i skålen.
9. Anret vinger med søde kartofler og slaw. Servér med lime og agurk til.
BBQ-krydderi / Rub indeholder:
25% paprika, 20% gule sennepsfrø, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% sort peber 5% oregano, 5% cayenne, 5% korianderfrø, 5% fennikelfrø, 5% røget paprika
Fif: blander du denne krydderiblanding med lidt muscovado eller brun farin, ketchup, æbleeddike og Worcestershire sauce så har du en fantastisk BBQ sauce.
Kommentarer og forslag til opskriften