Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft.
Rør krydderiblandingen, fiskesaucen og 1/2 spsk. flormelis pr. pers. sammen i en stor skål.
Vend kødet i marinaden, overfør det til et ildfast fad, og bag i ca. 20 min., til kødet har fået farve, og er blevet gennemstegt.
Skær kødet over på midten for at tjekke, om det er gennemstegt.
Lad kødet hvile.
Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær kartoflerne i både, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr dem med salt og oregano.
Bag kartoflerne i ca. 20 min., til de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten.
Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hak løget fint, overfør det til en stor skål, og dæk det med eddike.
Snit gulerødder og kål i tynde skiver, og overfør det til løget. Krydr med salt og peber, og vend det godt rundt.
Tilsæt creme frisk, rør det godt rundt igen, og smag til med salt og peber.
Skær kødet i tykke skiver, og krydr med salt og peber.
Servér BBQ mørbrad med kartofler og coleslaw.
Skagenfood Spareribs Rub fra ASA indeholder:
Paprika, hvidløgspulver, løgpulver, paprika flager, røget paprika, cayenne, sort peber, rosa peber
Alle ingredienser er Økologiske
Kommentarer og forslag til opskriften