0
BBQ svinenakke i bowl med spidskål, forårsløg og quinoa

BBQ svinenakke i bowl med spidskål, forårsløg og quinoa

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grishoisin sauce (kinesisk sauce)hvidløg
1 min.
Marinér kødet

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Kom kødet i en skål med hoisinsaucen og revet hvidløg.

Rør det rundt med lidt salt og læg strimlerne på bagepladen, så stykkerne ligger med lidt afstand mellem hinanden.

quinoa
10 min.
Kog quinoaen

Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.

forårsløgchampignons
15 min.
Bag grøntsagerne

Dæk en ny bradepande med bagepapir.

Skær svampene og forårsløget i mundrette stykker og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Kom pladen med kødet og pladen med grøntsagerne i ovnen i ca. 10 min., indtil grøntsagerne er blevet møre og kødet gennemstegt.

spidskålyoghurt 3,5 %
25 min.
Forbered kålen

Skær kålen i mundrette stykker og overfør til en skål.

Vend med 1/2 spsk. olie og eddike pr. person og smag til med salt og peber.

Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel quinoaen i skåle og anret kødet og grøntsagerne henover. Top med en skefuld saltet yoghurt.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
574 kcal
Fedt:
25,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,1 g
Kulhydrat:
42,1 g
heraf sukkerarter:
14,3 g
Kostfibre:
9 g
Protein:
39 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?