En kimchi er fermenteret, og får syre fra fermenteringen.
Det kræver liiidt længere tid end vores max. 30 min., men i dag får du en slaw inspireret af den klassiske kimchi.
Super god på det søde kød og med det dejlige æg.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Riv squashen groft, og sautér den i lidt olie på en varm pande i ca. 2-3 min., uden den tager farve.
Kom kødet på, brun det, og steg til det er gennemstegt. Krydr med hoisinsauce og salt.
Snit spidskål, skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver eller riv dem groft. Vend kål og gulerødder sammen med gochugaru chili (efter smag) og fiskesauce, og smag til med 1/2-1 tsk. sukker. Snit forårsløgene fint, og vend den lyse del i slaw´en. Gem resten til pynt.
Lav et spejlæg pr. pers., og anret ris og kød i dybe tallerkener. Top med æg, slaw og forårsløg, og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften