Skær laksefileten i passende stykker og fjern skindet fra laksen.
Læg birkes i en lille tallerken og pres laksen ned i, så fisken er dækket af birkes på begge sider.
Varm en pande op med fedtstoffet og steg fisken på begge sider til den er gennemstegt.
Skær squash ud i tynde strimler. Hak rødløget fint og bland det sammen med squashen i en skål.
Pisk olivenolie og balsamicoeddike sammen og smag til med salt og peber. Hæld det ud over grønsagerne. Drys sesamfrø på og stil fadet i køleskabet i ca. 1 time.
Anret laksen sammen med den marinerede squash på lidt rucolasalat.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften