0

Blodappelsinsalat med feta, pistacienødder og spidskommenvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom olien på en lille pande og varm den op ved middel-høj varme. Tilsæt spidskommenfrøene og rist dem til de begynder at ”poppe” og dufte. Kom eddiken ved, tag panden af varmen og krydr med salt og peber. Rør dressingen godt sammen, smag til med honning og lad den trække 15 min. Skær imens skallen af appelsinerne, skær kødet i tynde skiver og anret dem taglagt på et flot fladt fad. Rens porren, snit den i helt tynde skiver og drys dem over appelsinerne. Pil skallerne af pistacienødderne og hak dem groft. Dryp dressingen over salaten, drys med nødder og evt. strimlet mynte og server straks. Giv til fx bagt laks, helstegt kylling eller lammesteg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?