Husk endelig, at du kan gemme de syltede løg, hvis du ikke bruger dem alle.
Opbevar dem i lagen på køl, og brug dem i salat, sandwich eller på bowls.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Lav en lage af lige dele sukker og eddike (ca. 1/2 dl af hver pr. løg), og kog den op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet.
Pil løgene, og skær dem i skiver eller både.
Vend dem i lagen, og lad dem simre med i 2-3 min. Sluk, og lad dem trække i lagen.
Snit rødkålen fint. Skær avokado i tern, og vend dem med en smule limesaft.
Skær resten af limen i små både, og snit chilien i tynde skiver.
Skær fisken i rustikke tern.
Fyld fajitakrydderi i en frysepose med 2-3 spsk. hvedemel. Kom fisken i posen, og ryst, så den er godt dækket af krydderimixet.
Steg fisken i rigelig olie på en varm pande i ca. 3-4 min. Krydr med salt.
Lun tortillas i mikroovn eller på en tør, varm pande, og hold dem varme i et rent viskestykke.
Servér lune tortillas toppet med kål, fisk, avokado, chili, afdryppede rødløg og creme fraiche, og servér limebåde til.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()