0
Bløde tacos med gris, ananas og friske majs

Bløde tacos med gris, ananas og friske majs

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

grisekød i strimlergrøn peberfrugthvidløgløgmajskolberMexicansk krydderiblanding (stærk)Ananas, frisk
1 min.
Gris og grønt

Steg kødet i olie på en varm pande i ca. 3-4 min., til det er akkurat gennemstegt, og krydr med salt og peber. 

Skær peberfrugt i mundrette stykker.

Snit løg i grove både og hvidløg fint.

Kom det hele med på panden, og steg i yderligere 1-2 min. 

Skær majs af kolberne, og skær resten af ananassen i tern (gemt fra dag 1). 

Tilsæt mexicansk krydderblanding (pas på den er stærk, så smag til), og steg yderligere i 1/2 minut. Kom majs og ananas ved, steg kort, og krydr med salt.

 

hjertesalatTortilla hvede wraps - blødelimecreme fraiche 18%koriander
15 min.
Topping og anretning

Snit salaten.

Varm tortillas på en tør varm pande i ca. 20 sek. på hver side, eller lun dem i mikroovnen. 

Skær lime i både. 

Anret varme tortillas med stegt kød og grønt, top med salat, creme fraiche og koriander, og servér straks med limebåde til. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver