Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kødet i olie på en varm pande i ca. 3-4 min., til det er akkurat gennemstegt, og krydr med salt og peber.
Skær peberfrugt i mundrette stykker.
Snit løg i grove både og hvidløg fint.
Kom det hele med på panden, og steg i yderligere 1-2 min.
Skær majs af kolberne, og skær resten af ananassen i tern (gemt fra dag 1).
Tilsæt mexicansk krydderblanding (pas på den er stærk, så smag til), og steg yderligere i 1/2 minut. Kom majs og ananas ved, steg kort, og krydr med salt.
Snit salaten.
Varm tortillas på en tør varm pande i ca. 20 sek. på hver side, eller lun dem i mikroovnen.
Skær lime i både.
Anret varme tortillas med stegt kød og grønt, top med salat, creme fraiche og koriander, og servér straks med limebåde til.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften