Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Krydderiblandingen er en smule stærk, smag til. så I får smagen, som i kan lide den.
Steg kødet i olie på en varm pande. Steg i 3-4 minutter, eller til kødet er akkurat gennemstegt. og krydr med salt og peber.
Skær peberfrugt i mindrette stykker. Snit løg i grove både og snit hvidløg fint. Kom det hele med på panden og steg i yderligere 1-2 minutter.
Skær majs af kolberne og skær ananaskødet i tern.
Krydr med mexicansk krydderblanding og steg i 1/2 minut. Kom majs og ananas ved, steg kort. Krydr med salt.
Snit salaten. Varm tortillas på en tør, varm pande i ca. 20 sekunder på hver side, eller i microovnen.
Skær lime i både.
Anret varme tortillas med stegt kød og grønt, top med salat, cremefraiche, koriander og servér straks med limebåde til.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften