0

bløde tacos med gris og ananas og friske majs

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

TIP: Krydderiblandingen er en smule stærk, smag til. så I får smagen, som i kan lide den. 

grisekød i strimlergrøn peberfrugthvidløgløgmajskolberMexicansk krydderiblanding (stærk)Ananas, frisk
1 min.
Gris og grønt

Steg kødet i olie på en varm pande. Steg i 3-4 minutter, eller til kødet er akkurat gennemstegt.  og krydr med salt og peber. 

Skær peberfrugt i mindrette stykker. Snit løg i grove både og snit hvidløg fint.  Kom det hele med på panden og steg i yderligere 1-2 minutter. 

Skær majs af kolberne og skær ananaskødet i tern. 

Krydr med mexicansk krydderblanding og steg i 1/2 minut. Kom  majs og ananas ved, steg kort. Krydr med salt.

 

hjertesalatTortilla hvede wraps - blødelimecreme fraiche 18%koriander
15 min.
Topping og anretning

Snit salaten. Varm tortillas på en tør, varm pande i ca. 20 sekunder på hver side, eller i microovnen. 

Skær lime i både. 

Anret varme tortillas med stegt kød og grønt, top med salat, cremefraiche, koriander og servér straks med limebåde til. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver