0

Blomkål og æbler i karrysmør toppet med kold yoghurt og nødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i små buketter og stokken i tynde skiver. Snit æblerne i tynde både og hak løget fint.

Smelt smørret ved middel varme og sauter løgene deri til de er klare. Tilsæt karry, salt og peber og rør rundt. Tilsæt blomkål en (både buketter og stok) og sauter dem i 10-15 min. til blomkålen er næsten mør. Vend æblerne i, varm det hele igennem og smag til med salt og peber.

Anret på 4 tallerkner, top med en skefuld yoghurt og hasselnødder og drys evt. med lidt fintstrimlet mynte.

Server straks som tilbehør til svinekød, kylling eller fisk.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?