0

Blomkål og broccoli med ansjos-rødløgssmør (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkål og broccoli i små buketter og damp dem netop møre i letsaltet vand. Hak løget helt fint og sauter i smørret til de er klare og lige begynder at tage farve. Kom ansjosfileterne ved og varm det igennem til de er "smeltet". Vend broccoli og blomkål i smørblandingen og smag til med salt og peber. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

 

UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER

Ansjoser er en umamibombe. De fede og smagfulde fisk er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.