0

Blomkål og peberfrugt i karry-hvidløg-chilismør (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i små buketter. Snit stokken og den rensede peberfrugt i tern. Hak hvidløgsfeddene fint og sauter det i smørret uden at de tager farve. Kom karry, chili, salt og peber i og rør rundt. Tilsæt blomkålsbuketter og -stok og sauter det 12-14 min. til blomkålen er næsten mør. Vend peberfrugtternene i, varm det hele igennem og smag til med salt og peber. Server som tilbehør til gris, kylling og fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær