0

Blomkålspuré med sesamristet løg og snackpeber (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Sesam, Nødder, Mælk

Fremgangsmåde

Pil og rens løg og peberfrugt, skær dem i ensartede tern, ca. 1 cm3 og hak hvidløgene fint. Del blomkålen i grove buketter, skær stokken i tern og damp begge dele helt møre i lidt letsaltet vand. Hæld vandet fra, kom fløde, 1 spsk. smør, salt og peber ved og kør det helt glat med en stavblender. Smag til med salt og peber og hold puréen varm ind til servering. Smelt resten af smørret sammen med sesamolien på en pande. Sauter løg, peberfrugt og hvidløg møre og let gyldne og krydr med salt og peber. Anret puréen i portionsskåle, fordel grøntsagerne ovenpå og drys med sesamfrø. Server straks som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?