Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær blomkålen ud i buketter. Skræl kartoflerne og skær ud i store stykker.
Varm en gryde op ved middel varme. Tilsæt 1 spsk. olie pr. person og steg grøntsagerne under omrøring i 3 min. Tilsæt bouillonen og 2 dl vand pr. person og lad suppen simre i ca. 15 min. under låg.
Når grøntsagerne er helt bløde, blendes suppen med en stavblender. Tilsæt fløde, indtil suppen får den konsistens der ønskes. Smages til med salt og citronsaft.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Rist eller bag brødet som angivet på pakken.
Hæld vand i en pande, indtil det lige dækker bunden. Krydr vandet godt med salt.
Når vandet i panden koger, skrues der lidt ned, så det kun lige simrer. Læg fisken på panden, og lad den pochere i ca. 4-5 min., indtil den begynder at flage.
Fordel suppen i skåle og anret fisken henover. Top med pekannødder og servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften