0
Blomkålssuppe med torsk og ristede pekannødder

Blomkålssuppe med torsk og ristede pekannødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

blomkålbagekartofler
1 min.
Forbered grøntsagerne

Skær blomkålen ud i buketter. Skræl kartoflerne og skær ud i store stykker.

 

grøntsagsbouilloncitronfløde 9%
10 min.
Kog suppen

Varm en gryde op ved middel varme. Tilsæt 1 spsk. olie pr. person og steg grøntsagerne under omrøring i 3 min. Tilsæt bouillonen og 2 dl vand pr. person og lad suppen simre i ca. 15 min. under låg.

Når grøntsagerne er helt bløde, blendes suppen med en stavblender. Tilsæt fløde, indtil suppen får den konsistens der ønskes. Smages til med salt og citronsaft.

pekannødder
15 min.
Rist nødderne

Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
20 min.
Lun brødet

Rist eller bag brødet som angivet på pakken.

torskefilet uden skind
25 min.
Pocher fisken

Hæld vand i en pande, indtil det lige dækker bunden. Krydr vandet godt med salt.

Når vandet i panden koger, skrues der lidt ned, så det kun lige simrer. Læg fisken på panden, og lad den pochere i ca. 4-5 min., indtil den begynder at flage.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle og anret fisken henover. Top med pekannødder og servér brødet til.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
554 kcal
Fedt:
19,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,5 g
Kulhydrat:
54,7 g
heraf sukkerarter:
7,2 g
Kostfibre:
8,5 g
Protein:
37,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?