0

Bøffer af portobellosvampe og sorte bønner med frisk majs-myntesalsa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Æg

Fremgangsmåde

Trim majsene, kog dem møre og køl dem af. Skær kernerne fra kolberne med en skarp kniv og snit tomaterne i små tern. Hak ½ rødløg og hvidløg fint, snit myntebladene i tynde strimler og vend det hele sammen i en skål. Tilsæt ¼ tsk. chiliflager og olie og smag til med citronsaft, salt og peber. Rens svampene, skær dem i grove tern og kom dem i en foodprocessor sammen med drænede bønner, ½ rødløg, ¼ tsk. chiliflager, Worcestershiresauce, rasp, æg, salt og peber. Kør det sammen til en ensartet fars. Form farsen til 4 bøffer og steg dem gyldne på begge sider i olie. Dryp af på køkkenrulle og server straks med majssalsaen, en skefuld cremefraiche og en sprød grøn salat til - eller som bøf i en vegetarburger.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?