Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak rødløget fint og overfør til en stor skål. Dæk med løget med eddike og krydr med salt.
Varm en pande op ved høj varme.
Forbered 1 bøf pr. person. Steg bøfferne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, så de får godt med farve, men stadig er røde i midten.
Krydr godt med salt og peber.
Hak persillen groft, riv gulerødder groft og snit kålen i tynde strimler.
Overfør løbende grøntsagerne til skålen med rødløget.
Tilsæt creme frisken og krydderiblandingen, vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Rist eller lun bollerne som angivet på emballagen.
Anret bøfferne på burgerbollen, fordel coleslawen henover og top med overbollen.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kundekommentarer ()