0

Bønner, agurk og broccoli med hvidløgs-olie-eddikedressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær broccolikronen i små buketter og stænglen i små tern. Nip enderne af bønnerne og del dem i to. Damp begge dele i min. 5-7 minutter i letsaltet vand og køl af under koldt vand. Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og skær kødet i halvmåneformede skiver. Hak hvidløgsfeddet fint og pisk det med olie, eddike, honning, salt og peber og smag til. Vend dressing og drænede grøntsager godt sammen og server straks til fx gris, okse, lam eller laks.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?