0

Bønnesalat med lynmarineret fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens bønnerne. Kog dem i letsaltet vand i 4-6 min. - de skal stadig have bid. Læg dem i koldt vand med det samme. Rens og del fenniklen. Snit 2 af bladene ultrafint på et mandolinjern eller skær dem i skiver med en skarp kniv. Fenniklen skal snittes fint ellers bliver den for grov og træg. Læg fenniklen i en skål, hæld æbleeddiken over og lad det trække i 30 min. Tag fenniklen op.

Dressing: Bland en dressing af æbleeddiken fra lagen, olivenolie, rørsukker, grov sennep, flagesalt og friskkværnet peber.

Del squashen og fjern kernerne. Skær tynde strimler på mandolinjernet. Vend bønner, squash og fennikel sammen med dressingen. Pynt med blåbærrene.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?