0

Bondesuppe med toscanakål og aspargeskartofler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre, pil dem og lad dem køle lidt af. Snit kålen i tynde strimler og porrerne i tynde skiver og skyl begge dele godt. Rist baconen næsten sprød og tilsæt kål og porrer. Sauter i 3-4 min. og kom så hønsefond, drænede bønner, salt og peber ved. Læg låg på suppen, lad den koge 20 min. og skær imens kartoflerne i skiver. Kom kartoffelskiverne i suppen og kog yderligere 5 min. til grøntsagerne er møre.

Smag til og server gerne med en skefuld pesto i og med godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.