0
Borsjtj med stegt ising
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 503 kcal

Fedt: 12,4g

Kulhydrat: 59,5g

Protein: 33,1g

Kostfibre: 10g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
isingfiletsalt
1 min.
Fisken

Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.

løghvidløgmelede kartoflerrødbederoliegrøntsags bouilloncitronpersille
3 min.
Grøntsagerne

Pil løget og hvidløget, skræl kartoflerne og rødbederne og skyl dem grundigt sammen med persillen. Skær det hele i grove stykker og varm en pande op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 2 tsk. olie pr. person i 5 min under omrøring.

Tilsæt bouillonpulver og 3 dl. vand pr. person. Lad retten simre under låg i ca. 15 min, indtil grøntsagerne er helt møre og ikke giver modstand ved et let pres med en ske.

Blend grøntsagerne med en stavblender til suppen har den ønskede konsistens. Smag til med salt og citronsaft.

20 min.
Fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens på panden og lad den stege i 1 min. Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 2 min på begge sider. 

30 min.
Anretning

Hæld suppen op i dybe skåle og anret fisken heri. Top med persilleblade og evt. ekstra citronsaft.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?