Næringsfordeling pr. person
Energi: 503 kcal
Fedt: 12,4g
Kulhydrat: 59,5g
Protein: 33,1g
Kostfibre: 10g
Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Pil løget og hvidløget, skræl kartoflerne og rødbederne og skyl dem grundigt sammen med persillen. Skær det hele i grove stykker og varm en pande op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 2 tsk. olie pr. person i 5 min under omrøring.
Tilsæt bouillonpulver og 3 dl. vand pr. person. Lad retten simre under låg i ca. 15 min, indtil grøntsagerne er helt møre og ikke giver modstand ved et let pres med en ske.
Blend grøntsagerne med en stavblender til suppen har den ønskede konsistens. Smag til med salt og citronsaft.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens på panden og lad den stege i 1 min. Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 2 min på begge sider.
Hæld suppen op i dybe skåle og anret fisken heri. Top med persilleblade og evt. ekstra citronsaft.
Kommentarer og forslag til opskriften