Jeg anretter det hele som en bowl.
Men hvis ikke alle elsker det hele, kan man sagtens samle selv ved bordet.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen og kom den i en gryde med koldt vand der dækker plus et par cm. Kog den mør ca. 12-15 min. Sigt væden fra, og salt quinoaen.
Pil majsen, kom den i en gryde eller en dyb pande med lidt kogende, saltet vand, og kog den i 3-5 min. under låg. Lad den køle lidt, inden du skærer kernerne fra kolben.
Steg kyllingen på en stor, varm pande i en smule olie ved super høj varme i ca. 6-8 min., eller til kyllingen er gylden og akkurat gennemstegt.
Skær peberfrugt i strimler, og tilsæt dem til kyllingen. Steg i 1-2 min., tilsæt fajitakrydderi, salt og saft af 1 lime. Smag til med salt og peber.
Snit forårsløg og salat. Skær chilien i tynde skiver, og pluk koriander groft.
Anret quinoa i store skåle eller dybe tallerkener. Top med salat, kyllingefajitas, forårsløg, koriander, chili og oliven, og servér straks.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()