Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Skær pak choyen og agurken i mundrette stykker.
Hak den grønne del af foråsløget så fint som muligt. Skær den hvide del i mundrette stykker.
Riv halvdelen af hvidløget ned i en skål og tilsæt sesamolien, citronsaften og 1/2 tsk. sukker pr. person.
Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker. Riv resten af hvidløget i en skål og bland med srirrachaen.
Vend fiskestykkerne i srirachaen og efterfølgende i 1 spsk. hvedemel pr. person.
Varm en pande op ved høj varme. Steg fisken i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil fisken får farve og begynder at flage.
Når fisken er stegt færdigt, overføres den til et fad.
Kom den hvide del af forårsløget i panden og steg det et par min., indtil det er blevet mørt og krydr med salt.
Fordel quinoaen i skåle og anret fisken og grøntsagerne henover. Top med vinaigretten og de finthakkede forårsløg.
Kundekommentarer ()