0

Bowl med stegte kyllingestrimler, soyamayonnaise, porre og gulerod

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Kylling i strimlertamari soya saucehvidløg
1 min.
Mariner kødet

Kom kyllingen i en skål og tilsæt 1 tsk. soya pr. person og fintrevet hvidløg. Krydr med salt og lad stå til senere.

brune ris
5 min.
Kog risene

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart. Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende. 

porregulerod
10 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær guleroden og porren i mundrette stykker og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

mayonnaisetamari soya saucecitron
15 min.
Rør soyamayoen

Kom mayonnaisen og resten af soyaen i en skål og smag til med citronsaft.

20 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved høj varme. 

Når panden er rygende varm, steges kyllingen i ca. 30 sekunder på to sider, indtil det får lidt farve og lige netop er gennemstegt.

30 min.
Anretning

Fordel risene i skåle og anret kyllingen og grøntsagerne henover. Toppes med soyamayonnaisen. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?