
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS: sæt vand over til ris og broccoli.
1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
2. Rør kyllingen sej med salt. Krydr med peber.
3. Riv squashen og klem væden fra den. Riv løget. Rør begge dele i farsen sammen med æg. Saml farten med lidt mel.
4. Form farsen til små kødboller, brug gerne en våd ske og hånden. lidt større end 2-kroner. Steg dem hylende og gennemstegte i olie på en varm pande. Ca. 10 minutter i alt. Hold dem lune på lavt blus.
5. Skær agurken i mundrette chunks. Rør 3 spsk. lys eddike med 1 spsk. sukker og vend agurken med dressingen. Lad den trække indtil brug.
6. del broccolien i små biuketter. Skræl stokken og skær den i stave.
Damp broccolien i kogende, saltet vand under lpg i ca. 2-3 min. Afdryp den.
7. Snit forårsløg fint.
8. Fyld hoisin i en stor skål. Tilsæt en smule lage fra agurken. Vend den varme kødboller i marinaden lige inden servering-
9. Anret ris i dybe tallerkner. Top med broccoli, agurkesalat, kødboller og drys med forårsløg. Servér straks. Evt. med soja til.
Kommentarer og forslag til opskriften