0
Bradepande pasta med laks, tomat og aubergine

Bradepande pasta med laks, tomat og aubergine

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergineløgtomaterFennikel
1 min.
Forbered grøntsagerne

Forvarm ovnen til 250 grader varmluft.

Skær aubergine, løg, tomater og fennikel i mundrette stykker, og overfør dem til et stort ildfast fad eller en bradepande.

Vend med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.

Bag i ca. 15 min., indtil grøntsagerne får farve og begynder at blive møre. Rør rundt undervejs.

ASC laks med skind
10 min.
Forbered laksen

Skær skindet fra laksen. Skær kødet i stykker på ca. 2x2 cm, og krydr dem med salt.

rigatoni, 50% fuldkorn
15 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

tomatpassata
20 min.
Tilsæt tomatpassata

Tag bradepanden ud af ovnen, tilsæt tomatpassataen og laksen, og vend det hele sammen.

Bag retten i yderligere ca. 5 min., indtil laksen begynder at flage.

Bavnehøj osten
30 min.
Anretning

Kassér kogevandet fra pastaen, vend pastaen i bradepanden, og riv osten henover.

Server retten i bradepanden på bordet.

 

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Pastaen er lavet afhelt klassisk med 100% Italiensk økologisk durumhvede, med en andel på 50% fuldkorns durumhvede, der giver fuldkorn og fibre og dermed en mere smagfuld pasta, men stadig med den klassiske pastasmag og bid.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Rigatoni: (riga= rille, -oni betyder stor på italiensk)

Store pasta rør med riller, den variant som bedst og maksimalt fanger og holder på pastasauce og tilbehør.

Oprindelse er fra de Sicilianske retter og det er en af Syditalienernes mest elskede pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
25,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,6 g
Kulhydrat:
42 g
heraf sukkerarter:
11,8 g
Kostfibre:
6,5 g
Protein:
37,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?