0
Bradepandepasta med rødspætte, bagte tomater og ost

Bradepandepasta med rødspætte, bagte tomater og ost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Fennikelhvidløgløgsquashcherry- eller blommetomater
1 min.
Bag grøntsagerne

Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

Riv hvidløget på den fine side af et rivejern, og skær grøntsagerne i mundrette stykker. Overfør dem til et stort ildfast fad eller en bradepande. 

Vend grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person, krydr med salt og peber og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

Rør lidt rundt i grøntsagerne undervejs.

spaghetti, 50% fuldkorn
15 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

rødspættefilet
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme. 

Når panden er rygende varm, steges fisken i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min på hver side. Krydr med salt og peber.

timiankrystal karl
25 min.
Vend pastaen

Tag grøntsagerne ud af ovnen, og kom pastaen i bradepanden. Vend det godt rundt, og hæld evt. lidt kogevand fra pastaen i, hvis der mangler væde. Smag til med salt og peber.

Pluk timianbladene i, og riv osten henover. Servér straks.

30 min.
Anretning

Servér pastaretten med fisken til.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Næringsindhold pr. person:

Energi:
503 kcal
Fedt:
17,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,6 g
Kulhydrat:
46,6 g
heraf sukkerarter:
8,9 g
Kostfibre:
3,4 g
Protein:
37,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?