0

Braiseret broccoli med chorizo, hvidløg og rød chili (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i store buketter, kog dem 5 min. i letsaltet vand og køl det ned i koldt vand. Skær pølsen i små tern og snit hvidløg og renset chili i tynde skiver. Sauter pølsen i en gryde til den er let ristet. Kom hvidløg og chili ved og sauter 2 min. – hvidløget må ikke tage farve. Kom broccoli og fond ved, læg låg på og damp til broccolien netop er mør. Smag til med salt og peber og server straks til kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag. 

Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?