Nærringsfordeling pr. person
Energi: 506 kcal
Fedt: 15,5g
Kulhydrat: 40,8g
Protein: 37,8g
Kostfibre: 11,5g
Krydr kyllingen godt med salt på alle sider og læg til side.
Pil løg og skær det i kvarte. Skræl gulerod og skær i 2 cm tykke skiver.
Skyl timian og pluk det så fint du kan. Læg halvdelen til side til salaten.
Sæt en gryde over middelhøj varme. Tilsæt 1 tsk. olie pr. person og steg kyllingen på begge sider til det får en gylden farve. Ca. 3 min på hver side. Tilsæt løg og gulerod og steg videre i 3 min til de er karamelliserede. Tilsæt linser, timian og bouillon og rør rundt i 1 min. Tilsæt 2 dl vand pr. person og lad det simre under låg i 25 min. Hvis det er lidt for flydende efter 25 min., så lad det simre lidt længere uden låg, til det har en ønsket konsistens.
Smag til med salt.
Skræl glaskålen og skær den ud i tynde skiver.
Skyl pæren og skær den i 2 mm tynde stave.
Rør 2 tsk balsamico og 1 tsk olie sammen i en skål og smag til med salt og peber.
Salaten vendes med dressingen lige før der skal serveres.
Servér gryderetten i dybe tallerkener med salaten ved siden af og top med finthakket timian.
Kundekommentarer ()