Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kom kyllingen i en stor gryde med 1 tsk. olie pr. person. Varm gryden op ved middelhøj varme og steg kyllingen på begge sider, indtil det får godt med farve.
Skær løgene og gulerødderne i grove stykker og overfør til gryden med kylling. Lad det stege i ca. 10 min., ved jævnlig omrøring.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Kom linserne, bouillonen og zaalouk krydderiet i gryden og rør det rundt. Hæld vand i gryden, indtil det dækker fyldet.
Lad det simre i ca. 20 min., indtil benet sidder løst på kyllingekødet. Smag retten til med salt og peber.
Hak mandlerne, koriander og abrikoserne groft.
Fordel linseretten i dybe tallerkener og anret toppingen henover.
Zaalouk krydderiblanding indeholder:
65% sød paprika, 25% spidskommen, 10% chili
Kommentarer og forslag til opskriften