Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom linserne i en kasserolle med rigeligt vand og et godt skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Varm en gryde op ved høj varme.
Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring.
Hak bladselleri, løg og chili (pas på den er stærk) groft. Hak lidt af alle grøntsagerne fint, og gem til anretning.
Overfør grøntsagerne undervejs til kødet, og lad det hele stege i 10 min. under jævnlig omrøring.
Tilsæt tomatpure og krydderiblanding og hæld vand i, indtil det dækker fyldet. Lad retten simre indtil servering.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr den med salt.
Dræn linserne for vand, og kom dem i gryden til kødet. Tilsæt ligeledes spinaten. Kom låg på gryden, og lad retten simre i 5 min.
Smag til med salt og peber.
Fordel linseretten i skåle, og anret yoghurt og de finthakkede grøntsager henover.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()