Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem og squashen i grove tern. Skær løget i både og hak hvidløgene fint. Snit de rensede peberfrugter i ½ cm brede strimler og del dem på midten. Varm lidt olie op i en wok eller gryde og sauter løg og hvidløg uden de tager farve. Tilsæt karryen ved og rist den med i 1 min. Hæld kokosmælk og fond i og kog op. Rør kød, kartofler, ingefær og tomatpuré i, krydr med salt og peber og lad det simre i 10 min. Vend squash og peberfrugter i og kog det videre i yderligere 10 min. Smag til med salt og peber og jævn evt. curryen med maizena til ønsket konsistens. Anret og drys med grofthakket koriander.
Server sammen med ris, en sprød grøn salat og godt groft brød.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()