0

Brede bønner med hvidløg, mandler og soja

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Nip bønnerne, snit dem i skrå stykker og kog dem netop møre i letsaltet vand, ca. 7 min. Pil hvidløgsfeddet og del det i 4. Varm olien op og rist hvidløget heri til det er netop gyldent. Kom soja, honning og mandler ved, kog et par min. og vend så bønnerne i.

Smag til og server straks til lyst fjerkræ, gris, okse eller lam.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.