0

Briefyldte kalvekoteletter på spaghetti vendt med kalvesky, svampe, grillet peberfrugt og persille

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Spaghetti: Hak alle fire skalotteløg fint (hold det ene løg for sig selv) og kom de tre af dem i en kasserolle sammen med kalvefonden. Lad det simre stille og roligt uden låg til det er kogt ind til en fjerdedel, pisk smørret i og smag til. Halver peberfrugterne og fjern stilk og kerner. Gnid skindet med lidt olie og læg dem på en bageplade med skindsiden opad. Grill dem under ovngrillen til skindet begynder at boble op og blive sort. Læg peberfrugterne i en skål, dæk til med film og lad dem hvile i 10 min. Træk skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler. Snit champignonerne i skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Sauter det resterende skalotteløg i lidt olie til de er klare og let gyldne. Tilsæt svampe og hvidløg, krydr med salt og peber og sauter videre til væden er fordampet. Vend peberfrugt og grofthakkede persilleblade i og smag til. Kog pastaen al dente i letsaltet vand (som anvist på emballagen). Vend drænet pasta, nedkogt sky og sauterede grøntsager sammen lige før servering og smag til.

Kød: Dup koteletterne tørre og krydr med salt og peber. Kom lidt olie på en pande og brun kødet i 2 min. på hver side. Skær imens brien i 4 tykke skiver. Tag koteletterne af panden og flæk dem halvvejs igennem på den lange led. Læg en skive brie ind i lommen, læg koteletterne i et ovnfast fad og sæt dem under ovngrillen i 3-5 min. til brien lige er smeltet. Server straks!

Server sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?