0
Brioche burger med stegt mørksej, coleslaw og bagte tomater

Brioche burger med stegt mørksej, coleslaw og bagte tomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spidskålcreme fraiche 18%coleslaw krydderiløgtomaterkartofler
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt, skær dem i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskværnet peber. Sæt dem i ovnen på en flad bageplade, og bag i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.

Skyl tomater og kål, og skræl løget.

Snit kål og løg super fint, gerne på et mandolinjern. Knug blandingen godt med lidt salt, og vend så krydderblanding og creme fraiche sammen med.

tomater
10 min.
Tomater

Skær tomaterne i tykke skiver, drys dem let med salt og nogle dråber olivenolie. Bag tomaterne i ovnen under kartoflerne i 10-15 min., til de har smidt vandet.

mørksejfilet uden skindbrioche burgerboller
20 min.
Fisk

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Vend fiskestykkerne i mel, drys godt af, og steg dem på en meget varm pande i en generøs mængde olie i 3-4 min. på den ene side og max 30 sekunder på den anden.

Lun samtidig briochebollerne i ovnen.

30 min.
Anretning

Saml burgerne ved bordet, og spis dem gerne med ketchup eller chilisovs til.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?