0
Britts koteletter i fad med ris
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

koteletter i fad krydderimixkotelet
1 min.
Krydr koteletterne

Bland krydderi blandingen til koteletter med salt og peber efter smag på en lille tallerken, og vend koteletterne i blandingen.

koteletbacon i tern
5 min.
Steg bacon og koteletter

Kom baconternene i formen til airfryeren, læg koteletterne ovenpå, og spray dem med lidt olie.

Sæt formen i airfryeren, indstil den på 180 grader, og giv det hele 5 min.

Vend koteletterne, rør i baconternene, og giv det hele 5 min. mere.

rødløgchampignonshvidløgflåede og hakkede tomaterbouillon (høns)tomatpurécreme fraiche 38%sød paprika
10 min.
Lav saucen

Skær løg og champignoner i skiver.

Pres hvidløg.

Hæld lidt olie i en gryde, og svits løg, hvidløg og champignoner.

Tilsæt hakkede tomater, 1 dl. vand pr. person, bouillon, tomatpuré, creme fraiche 38%, 1/4 spsk. hvidvinseddike pr. person, og paprika.

Lad saucen koge op under omrøring, og smag den til med salt og peber.

Hæld saucen over koteletterne i formen.

Indstil airfryeren på 180 grader, og giv retten 20 minutter.

jasminris
15 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand således: Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart. 

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned,risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min. 

35 min.
Anretning

Server fadkoteletterne med ris til og evt. lidt persille fra haven.

Bonusinfo

Koteletter i fad krydderimix indeholder: 50 % urtebouillon, 30% sød paprika, 10% paprikaflager, 10% timian.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?