Airfryer Budget Kassen by Britt

Du har valgt Airfryer Budget Kassen by Britt

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4
Airfryer Kassen by Britt KONV. 3 d/2p-
Rediger
Bekræft
68 kr. pr. kuvert
409 kr.
Inkl. gratis fragt
Airfryer Budget Kassen by Britt, MåltidsKasser

NYHED: Danmarks første måltidskasse til airfryer-folket! Sammen med Skagenfood tager Danmarks ukronede airfryerdronning og bestseller-forfatter, Britt Andersen, dig med på en smagfuld rejse ind i Airfryeruniverset

Denne måltidskasse er lavet til dig, der elsker nem og sund mad uden alt for meget besvær. Du kan nu nyde lækre og varierede måltider, hvor alle opskrifterne er skabt specielt til airfryeren. Få ”tips og tricks til din Airfryer og spar tid, penge og energi, mens du stadig forkæler dine smagsløg med vores lækre råvarer og innovative opskrifter.

Ugens opskrifter udvikles af Danmarks ukronede Airfryerdronning Britt Andersen og vores egen Huskok Jacob Dahl.

Vi håber, at du vil spise med - Happy Airfrying!

  • 4 måltider. 1 ugenligt måltid med fisk, og 3 med kød og/eller fjerkræ
  • Ca. 30-40 min. tilberedning
  • 130 g fisk pr. person og 120 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk og primært fanget i danske farvande.
  • Kødet er dansk og fjerkræ fra EU, begge dele er konventionelt
  • Grønt, mejeri og kolonial vil være en blanding af konventionelt og økologisk
  • Lækre inspirerende opskrifter som kan læses digitalt
  • Fås til 2-4 personer i 4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
  • Opskrifterne kommer som PDF fil på mail torsdag før levering.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en pæn andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vi bruger altid ASC certificeret laks opdrættet på  det miljøskånsomme landbaserede anlæg i Skagen. ASC er garant for mindre medicinering og mere plads end konventionelt opdrættet laks. Alternativt til dansk laks bruger vi også norsk laks - altid ASC mærket dog! 

Vi bruger de bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder og er konventionelt produceret. Fjerkræ er fra EU.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn, eddike, sennep og olie. 

 

DSC_1945

Britt Andersen er Danmarks ukronede Airfryer-dronning!

Britt er madblogger, og har altid interesseret sig for madlavning. I sommeren 2017 anskaffede Britt sin første Airfryer, fordi hun ville have en nem lille køkkenmaskine til sin campingvogn. Britt blev hurtigt grebet af teknologien og dens muligheder, så kort tid efter anskaffede hun en større Airfryer til sit hjem. Siden oprettede hun Facebook-fællesskabet ”Airfryer Opskrifter Tips og Tricks”, der i dag er Danmarks største Airfryer-forum med mere end 300.000 følgere. Britt har hjulpet tusindvis af danskere i gang med at bruge deres Airfryer, lavet et væld af opskrifter til Airfryer, og så har hun skrevet fem bestseller-kogebøger, som er udgivet i både Danmark og Sverige. Sammen med Skagenfoods huskok, Jacob Dahl Andersen, laver Britt opskrifterne til Airfryer Budget Kassen – Danmarks eneste måltidskasse tilpasset en Airfryer!

Vi håber, at du vil spise med - Happy Airfrying! 

Huskokken!

Jacob Dahl Andersen er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Jacob er også kok og opskriftudvikler på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, PescetarKassen, FavoritKassen, Budget Familie Kassen og "VælgSelv" Kasserne.

Vi forventer som minimum at du har en airfryer. Laver du mad til 2 personer er det fint med en lille model, men laver du derimod mad til 3 eller 4 personer anbefaler vi en større airfryer model med 1 eller 2 skuffer.

Huskokken laver sine opskrifter i en Ninja og Britt bruger bl.a. Phillips & Cosori airfryers - det er alle 3 topend airfryers med høj ydeevne - men alle airfryere kan fungere. Tilberedningstiderne i opskrifterne er vejledende og tiden kan variere lidt afhængig af den airfryer du bruger.

Bemærk at alt maden ikke nødvendigvis laves i en airfryer - vi koger nemlig oftest emner som ris, gryn, kartofler og pasta i gryder. Andre gange er der også brug for at stege eller koge visse elementer hvis vi vurderer at det kan være svært at have det hele i én airfryer.

Hvad er en airfryer? 

En airfryer er sådan en smart fætter, der bruger varm luft til at gøre maden både sprød og saftig på samme tid! Og det bedste? Du kan skære ned på olien, næsten helt! Uanset om du vælger en model med kurv, rist eller ovn, er det som at have en trofast sidekick i køkkenet, der erstatter pandestegning, ovnstegning og friturestegning, så længe der er plads nok til maden, selvfølgelig!

Hvilken airfryer skal du vælge? Lad os lave et hurtigt tjek!

Først og fremmest, lad os snakke om power! Ydeevnen måles i watt, jo mere watt, jo hurtigere får du sprødhed og saftighed. Så hvis du vil have den ultimative kombi af saftige råvarer og sprød overflade, gå efter en med 1700 watt eller mere.

Næste punkt: Kapacitet! Hvor mange munde skal den mætte? Kapaciteten måles i gram og angiver, hvor meget mad du kan smide i ad gangen. Så hvis du har en stor familie eller elsker at invitere gæster, så gå efter en med god plads i tilberedelseszonen.

Og hvad med rumindhold? Det fortæller dig, hvor meget plads luften har at boltre sig på. Større rum betyder ikke nødvendigvis større ydeevne, så find en balance mellem rummelighed og power, der passer til dine behov.

Udstyr vi anbefaler du har:

Vi forventer naturligvis som minimum at du har en airfryer. Laver du mad til 2 personer er det fint med en lille model, men laver du derimod mad til 3 eller 4 personer anbefaler vi en airfryer med større tilberedelseszone.

Gør din airfryeroplevelse endnu bedre med disse tricks:

  • Spar på olien ved at investere i en oliespray (eller lav din egen olieforstøver) din mad.
  • Til nogle af opskrifterne bruges der en metalform, som skal kunne være i airfryeren. Så kan du nemlig lave våde retter i airfryeren uden væden løber fra og samtidig holder en metalform godt på varmen. Brug generelt kun forme og bagepapir, når det er nødvendigt, da det stopper for alt den dejlige luftcirkulation i airfryeren, som gør maden hurtig sprød hele vejen rundt. Airfryeren er heldigvis nem at gøre hurtig ren bagefter.

Uge 30

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua) ændret til Kulmule(Merluccius Merluccius)

Små kartofler (øko) (DK) (Kl.l), zittauerløg (konv) (NL) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), appelsiner (øko) (ES) (Kl.l), babyspinat (konv) (DK) (Kl.l), bullinada krydderiblanding (øko), hønsebouillon (konv), mayonnaise (konv) og piskefløde (øko)

Næringsinfo

Hakket grisekød

Hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), persille (øko) (DK) (Kl.l), løg (konv) (NL) (Kl.l), timian (konv) (ES) (Kl.l), kartofler (øko) (DK) (Kl.l), rodfrugter (øko), rasp (konv), æg (konv) og bacon i skiver (konv)

Næringsinfo

Hakket oksekød

Løg (konv) (NL) (Kl.l), rød chili (øko) (ES) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), spidskål (konv) (DK) (Kl.l), basilikum (øko) (DK) (Kl.l), tomater (øko) (NL) (Kl.l), lasagne krydderi (øko), tomatpuré (konv), oksebouillon (øko), hytteost (konv), æg (konv), parmigiano reggiano parmesan (øko) og frisk mozzarella (øko)

Næringsinfo

Kyllingevinger

Nye løg med top (konv) (DK) (Kl.l), små kartofler (øko) (DK) (Kl.l), citron (øko) (IT) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), basilikum (øko) (DK) (Kl.l), harissapaste (øko) og græsk yoghurt 10 % (øko)

Næringsinfo

Uge 31

Hakket gris

Hjertesalat (øko) (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (konv) (ES) (Kl.l), taco spice-mix (øko), røde kidneybønner (øko), majs på dåse (konv), creme fraiche 18% (konv), tacosauce (konv), revet cheddar (konv) og tortilla hvede wraps (konv)

Næringsinfo

Kyllingepølser

Kartofler (øko) (DK) (Kl.l), radiser (konv) (DK) (Kl.l), batavia-salat (konv) (DK) (Kl.l), purløg (øko) (DK) (Kl.l), grønne bønner (konv) (ES) (Kl.l), salat i tern (marineret i chiliolie) (konv), dijonsennep (øko) og kyllingepølser (konv)

Næringsinfo

Hele kyllingelår

Hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), kartofler (øko) (DK) (Kl.l), grønne asparges (konv) (PE) (Kl.l), spidskål (konv) (DK) (Kl.l), persille (øko), dijonsennep (øko) og spicy paprika (øko)

Næringsinfo

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Citron (øko) (IT) (Kl.l), hvidløg (konv), dild (øko) (DK) (Kl.l), blomkål (konv) (DK) (Kl.l), rødløg (øko) (EG) (Kl.l), tomater (konv) (NL) (Kl.l), dijonsennep (øko), solsikkekerner (øko) og jasminris (konv)

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 4 måltider. 1 ugenligt måltid med fisk, og 3 med kød og/eller fjerkræ
  • Ca. 30-40 min. tilberedning
  • 130 g fisk pr. person og 120 g kød eller fjerkræ pr. person
  • Fisken er altid pivfrisk og primært fanget i danske farvande.
  • Kødet er dansk og fjerkræ fra EU, begge dele er konventionelt
  • Grønt, mejeri og kolonial vil være en blanding af konventionelt og økologisk
  • Lækre inspirerende opskrifter som kan læses digitalt
  • Fås til 2-4 personer i 4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
  • Opskrifterne kommer som PDF fil på mail torsdag før levering.
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en pæn andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vi bruger altid ASC certificeret laks opdrættet på  det miljøskånsomme landbaserede anlæg i Skagen. ASC er garant for mindre medicinering og mere plads end konventionelt opdrættet laks. Alternativt til dansk laks bruger vi også norsk laks - altid ASC mærket dog! 

Vi bruger de bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder og er konventionelt produceret. Fjerkræ er fra EU.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn, eddike, sennep og olie. 

Airfryer-dronningen & kokken

 

DSC_1945

Britt Andersen er Danmarks ukronede Airfryer-dronning!

Britt er madblogger, og har altid interesseret sig for madlavning. I sommeren 2017 anskaffede Britt sin første Airfryer, fordi hun ville have en nem lille køkkenmaskine til sin campingvogn. Britt blev hurtigt grebet af teknologien og dens muligheder, så kort tid efter anskaffede hun en større Airfryer til sit hjem. Siden oprettede hun Facebook-fællesskabet ”Airfryer Opskrifter Tips og Tricks”, der i dag er Danmarks største Airfryer-forum med mere end 300.000 følgere. Britt har hjulpet tusindvis af danskere i gang med at bruge deres Airfryer, lavet et væld af opskrifter til Airfryer, og så har hun skrevet fem bestseller-kogebøger, som er udgivet i både Danmark og Sverige. Sammen med Skagenfoods huskok, Jacob Dahl Andersen, laver Britt opskrifterne til Airfryer Budget Kassen – Danmarks eneste måltidskasse tilpasset en Airfryer!

Vi håber, at du vil spise med - Happy Airfrying! 

Huskokken!

Jacob Dahl Andersen er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Jacob er også kok og opskriftudvikler på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, PescetarKassen, FavoritKassen, Budget Familie Kassen og "VælgSelv" Kasserne.

Vi forventer du har

Vi forventer som minimum at du har en airfryer. Laver du mad til 2 personer er det fint med en lille model, men laver du derimod mad til 3 eller 4 personer anbefaler vi en større airfryer model med 1 eller 2 skuffer.

Huskokken laver sine opskrifter i en Ninja og Britt bruger bl.a. Phillips & Cosori airfryers - det er alle 3 topend airfryers med høj ydeevne - men alle airfryere kan fungere. Tilberedningstiderne i opskrifterne er vejledende og tiden kan variere lidt afhængig af den airfryer du bruger.

Bemærk at alt maden ikke nødvendigvis laves i en airfryer - vi koger nemlig oftest emner som ris, gryn, kartofler og pasta i gryder. Andre gange er der også brug for at stege eller koge visse elementer hvis vi vurderer at det kan være svært at have det hele i én airfryer.

Hvad er en airfryer? 

En airfryer er sådan en smart fætter, der bruger varm luft til at gøre maden både sprød og saftig på samme tid! Og det bedste? Du kan skære ned på olien, næsten helt! Uanset om du vælger en model med kurv, rist eller ovn, er det som at have en trofast sidekick i køkkenet, der erstatter pandestegning, ovnstegning og friturestegning, så længe der er plads nok til maden, selvfølgelig!

Hvilken airfryer skal du vælge? Lad os lave et hurtigt tjek!

Først og fremmest, lad os snakke om power! Ydeevnen måles i watt, jo mere watt, jo hurtigere får du sprødhed og saftighed. Så hvis du vil have den ultimative kombi af saftige råvarer og sprød overflade, gå efter en med 1700 watt eller mere.

Næste punkt: Kapacitet! Hvor mange munde skal den mætte? Kapaciteten måles i gram og angiver, hvor meget mad du kan smide i ad gangen. Så hvis du har en stor familie eller elsker at invitere gæster, så gå efter en med god plads i tilberedelseszonen.

Og hvad med rumindhold? Det fortæller dig, hvor meget plads luften har at boltre sig på. Større rum betyder ikke nødvendigvis større ydeevne, så find en balance mellem rummelighed og power, der passer til dine behov.

Udstyr vi anbefaler du har:

Vi forventer naturligvis som minimum at du har en airfryer. Laver du mad til 2 personer er det fint med en lille model, men laver du derimod mad til 3 eller 4 personer anbefaler vi en airfryer med større tilberedelseszone.

Gør din airfryeroplevelse endnu bedre med disse tricks:

  • Spar på olien ved at investere i en oliespray (eller lav din egen olieforstøver) din mad.
  • Til nogle af opskrifterne bruges der en metalform, som skal kunne være i airfryeren. Så kan du nemlig lave våde retter i airfryeren uden væden løber fra og samtidig holder en metalform godt på varmen. Brug generelt kun forme og bagepapir, når det er nødvendigt, da det stopper for alt den dejlige luftcirkulation i airfryeren, som gør maden hurtig sprød hele vejen rundt. Airfryeren er heldigvis nem at gøre hurtig ren bagefter.
Ugens indhold

Uge 30

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua) ændret til Kulmule(Merluccius Merluccius)

Små kartofler (øko) (DK) (Kl.l), zittauerløg (konv) (NL) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), appelsiner (øko) (ES) (Kl.l), babyspinat (konv) (DK) (Kl.l), bullinada krydderiblanding (øko), hønsebouillon (konv), mayonnaise (konv) og piskefløde (øko)

Næringsinfo

Hakket grisekød

Hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), persille (øko) (DK) (Kl.l), løg (konv) (NL) (Kl.l), timian (konv) (ES) (Kl.l), kartofler (øko) (DK) (Kl.l), rodfrugter (øko), rasp (konv), æg (konv) og bacon i skiver (konv)

Næringsinfo

Hakket oksekød

Løg (konv) (NL) (Kl.l), rød chili (øko) (ES) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), spidskål (konv) (DK) (Kl.l), basilikum (øko) (DK) (Kl.l), tomater (øko) (NL) (Kl.l), lasagne krydderi (øko), tomatpuré (konv), oksebouillon (øko), hytteost (konv), æg (konv), parmigiano reggiano parmesan (øko) og frisk mozzarella (øko)

Næringsinfo

Kyllingevinger

Nye løg med top (konv) (DK) (Kl.l), små kartofler (øko) (DK) (Kl.l), citron (øko) (IT) (Kl.l), hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), basilikum (øko) (DK) (Kl.l), harissapaste (øko) og græsk yoghurt 10 % (øko)

Næringsinfo

Uge 31

Hakket gris

Hjertesalat (øko) (DK) (Kl.l), rød peberfrugt (konv) (ES) (Kl.l), taco spice-mix (øko), røde kidneybønner (øko), majs på dåse (konv), creme fraiche 18% (konv), tacosauce (konv), revet cheddar (konv) og tortilla hvede wraps (konv)

Næringsinfo

Kyllingepølser

Kartofler (øko) (DK) (Kl.l), radiser (konv) (DK) (Kl.l), batavia-salat (konv) (DK) (Kl.l), purløg (øko) (DK) (Kl.l), grønne bønner (konv) (ES) (Kl.l), salat i tern (marineret i chiliolie) (konv), dijonsennep (øko) og kyllingepølser (konv)

Næringsinfo

Hele kyllingelår

Hvidløg (øko) (ES) (Kl.ll), kartofler (øko) (DK) (Kl.l), grønne asparges (konv) (PE) (Kl.l), spidskål (konv) (DK) (Kl.l), persille (øko), dijonsennep (øko) og spicy paprika (øko)

Næringsinfo

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Citron (øko) (IT) (Kl.l), hvidløg (konv), dild (øko) (DK) (Kl.l), blomkål (konv) (DK) (Kl.l), rødløg (øko) (EG) (Kl.l), tomater (konv) (NL) (Kl.l), dijonsennep (øko), solsikkekerner (øko) og jasminris (konv)

Næringsinfo