0

Broccoliquiche med karamelliserede rødløg og mascarpone (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del rødløgene i top og bund. Snit toppene i tynde skiver og stil dem til side. Skær løgknoldene i tynde både og snit de pillede hvidløg i tynde skiver. Sauter begge dele i lidt olie i 2 min. Kom sukkeret ved og sauter sagte videre til løgene er mørkt gyldne og møre. Del broccolien i mundrette buketter og skær stokken i fine tern. Damp dem 1 min. i letsaltet vand og dryp dem godt af. For en tærteform med dejen, smør senneppen ud derpå i et tyndt lag og fordel broccolibuketter og de søde løg ovenpå. Pisk æg, mascarpone, fløde, muskat, salt og peber godt sammen og rør løgtoppene i. Fordel massen over tærtefyldet, drys med den revne ost og bag tærten ved 175 grader i 30-40 min. til fyldet er fast og overfladen flot gylden. Lad den hvile 10-15 min. inden servering og giv en stor skål fyldig salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?