0
Broccolisuppe med sprøde falafler, brændt citron og grønt

Broccolisuppe med sprøde falafler, brændt citron og grønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccolibagekartoflerbladsellerirødt æblecitron
1 min.
Grønt

Start med at skylle kartofler, broccoli, æble og bladselleri.

Skær kartoflerne i grove tern, og del broccoli i buketter samt stokken i mundrette stykker. Kassér den nederste del af stokken. Snit bladselleri i skiver, og skær æblet i tern.

Halvér citronen, og steg den mørk gylden på skærefladen på en pande. Vend herefter bladselleri, og æbletern med citronsaften.

fløde 9%
10 min.
Suppe

Find en stor gryde frem, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér kartoflerne ved mellem varme under omrøring. Når de begynder at mørne, tilsætter du broccoli (gem lidt af broccolibuketterne til anretning).

Dæk kartofler og broccoli med vand. Kog stille og roligt i ca. 10 min., til begge dele er møre. Blend suppen helt lind med en stavblender, mens du tilsætter fløden. Smag til med salt og friskkværnet, sort peber. 

bredbladet persilleFalafel italiano
15 min.
Falafler

Steg falaflerne sprøde og gyldne på en godt varm pande i en smule olie i 3-4 min. i alt.

Skær de resterende broccolibuketter ud i små, mundrette bidder, og vend dem sammen med æbletern og bladselleri.

Hak persillen fint, både blade og stilke.

30 min.
Anretning

Anret suppen i en dyb tallerken med falafler og grønt oveni, og slut af med et drys persille.

Velbekomme!

Bonusinfo

Falafel italiano er SMAGFULDE SMÅ BOLLER LAVET PÅ BELUGALINSER, SOLSIKKEKERNER OG QUINOA

- og så smager de som en falafel, der har trillet en tur igennem Italien!

Økologisk Italiano Falafel (Glutenfri)

Ingredienser: Kogte belugalinser*, kogte kikærter*, champignon, rød peberfrugt*; rapsolie*, solsikkekerner*, glutenfrie havregryn*, balsamicoeddike*, løgpulver*, salt, hvidløgspulver*, loppefrøskaller*, peber*, oregano*.
*= Økologisk

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?