Skyl broccolien, og skær den ud i buketter. Skræl kartoflerne, pil løget og skær begge dele ud i store stykker .
Varm en gryde op ved middel varme. Tilsæt 1 tsk. olie pr. person, og steg grøntsagerne i 3 min. Tilsæt bouillonen og 2 dl vand pr. person, og lad suppen simre i 15 min. under låg.
Når grøntsagerne er helt bløde, drænes vandet fra (men gemmes). Blend suppen med en stavblender til den konsistens, du ønsker. Under blendningen tilsættes først fløden og efterfølgende kogevandet.
Smages til med salt, peber og evt. lidt lys eddike.
Skær pitabrødet i grove tern, og rist dem på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Pil hvidløget, og riv det ned til croutonerne, lidt før de er færdigstegte.
Dræn vandet fra rejerne, og kom dem i en skål.
Skyl timianen grundigt, afdryp den for vand, pluk bladene ned til rejerne, og vend det hele i 1/2 spsk. olie pr. person. Smages til med salt og peber.
Fordel suppen i skåle, og anret rejerne og croutonerne henover.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()