0

Broccolitærte med gedeost, blommetomater og skinke

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

For en smurt tærteform med dejen og prik den let med en gaffel. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tern. Giv begge dele et opkog i letsaltet vand, dryp godt af og fordel det i tærtebunden. Skær skinken i strimler og fordel dem imellem buketterne. Pisk æg, cremefraiche, muskat, salt og peber sammen og hæld massen over tærtefyldet. Læg skiver af gedeost ovenpå og fordel halverede blommetomater ind imellem. Bag tærten ved 200 grader i 20-30 min. til kanten er sprød, æggemassen stivnet og overfladen gylden. Server fx som frokostret med en sprød grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?