0

Broccolitærte med revet ost, snackpeber og parmaskinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fór en smurt tærteform med dejen og prik den let med en gaffel. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tern. Giv begge dele et opkog i letsaltet vand, dryp godt af og fordel det i tærtebunden. Drys osten henover i et jævnt lag. Pisk æg, cremefraiche, muskat, salt og peber sammen og hæld massen over tærtefyldet. Rens peberfrugten, skær den i skiver og læg dem i overfladen. Riv skinken i grove strimler med fingerene og "væv" dem ind i mellem peberfrugterne. Bag tærten ved 200 grader i 20-30 min. til kanten er sprød, æggemassen stivnet og overfladen gylden. Server fx med et stykke koldt kød og en sprød grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?