0

Bruchetta med grillet aubergine, peberfrugt og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær auberginen i ½ cm tykke skiver, salt dem rigeligt og stil til side 10 min. Skær peberfrugten i tynde både og snit hvidløget i tynde skiver. Sauter begge dele i lidt olie uden at det tager farve. Kom timian, salt og peber ved og smag til. Skyl auberginen fri for salt og tryk vandet af. Vend aubergineskiverne og peberfrugt i lidt olie, krydr med salt og peber og grill dem møre på en grillpande eller i ovnen. Rist brødene gyldne, dryp med lidt olie og fordel auberginer og peberfrugt derpå. Læg 2 skiver gedeost på hvert brød og giv dem en hurtig tur under ovngrillen til osten lige er smeltet. Server med en god fyldig grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften