0

Bruchetta med grillet aubergine, peberfrugt og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær auberginen i ½ cm tykke skiver, salt dem rigeligt og stil til side 10 min. Skær peberfrugten i tynde både og snit hvidløget i tynde skiver. Sauter begge dele i lidt olie uden at det tager farve. Kom timian, salt og peber ved og smag til. Skyl auberginen fri for salt og tryk vandet af. Vend aubergineskiverne og peberfrugt i lidt olie, krydr med salt og peber og grill dem møre på en grillpande eller i ovnen. Rist brødene gyldne, dryp med lidt olie og fordel auberginer og peberfrugt derpå. Læg 2 skiver gedeost på hvert brød og giv dem en hurtig tur under ovngrillen til osten lige er smeltet. Server med en god fyldig grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?