0

Bruschetta med rucola, tomat og bøffelmozzarella

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Dryp brødskiverne med lidt olie og steg dem gyldne på begge sider på panden. Skyl imens rucolaen, halver tomaterne og skær mozzarelllaen i skiver. Anret alle tre ting på brødskiverne, krydr med salt, peber og chiliflager og dryp med lidt olie og pesto.

Server straks som let frokost, forret eller snack.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.