0

Bruschetta med salat af karamelliseret aubergine og cherrytomat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær auberginen i små tern og vend dem med sukker, lidt olie, salt og peber. Bred dem ud i ét lag på en bageplade og bag dem ved 225 grader i 15-20 min. til de er mørkt gyldne og møre. Skær tomaterne i fine små tern og snit løgtoppene tyndt. Vend de varme auberginetern, tomater, løgtop, presset hvidløg, balsamico, lidt olie, salt og peber sammen, lad salaten trække 10 min. og smag til. Rist brødskiverne gyldne og fordel salaten ovenpå. Server straks som snack eller som tilbehør til en cremet pastaret eller en helstegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?