0

Bruschetta med spinat, portobello og parmesan (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens svampene, fjern og kasser stokkene og skær resten i skiver. Skyl spinaten rigtig godt og slyng den tør. Hak det ene hvidløgsfed helt fint. Rist svampene i lidt olie til de er let gyldne. Kom spinat og hakket hvidløg ved og sauter til spinaten er faldet sammen. Tilsæt eddike, sukker, salt og peber og lad spinatblandingen simre yderligere 1 min. Tag panden af varmen og hold den varm. Rist brødskiverne gyldne i ovnen. Gnid dem med det sidste hvidløgsfed og dryp med olivenolie. Fordel spinatblandingen på brødene og riv flager af parmesan henover med en kartoffelskræller. Server straks som forret eller fx som tilbehør til pastaretten nedenfor.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?