0
Bruschetta med torskerilette og spidskålssalat med appelsin

Bruschetta med torskerilette og spidskålssalat med appelsin

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

torskefilet uden skind
1 min.
Damp fisken

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge. 

Kom fisken i gryden og lad det dampe i ca. 5 min., indtil fisken er helt tilberedt.

Sigt vandet fra og lad fisken køle af i sigten.

dildskalotteløgkaperscreme frisk 9%
10 min.
Rør riletten

Hak dilden, løget og kapers fint.

Kom den dampet fisk i en skål med de hakkede urter og creme frisken. 

Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.

solsikkekerner
15 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

spidskål
20 min.
Hak spidskålen

Hak spidskålen i fine strimler, skær appelsinen i mundrette stykker og overfør til en skål

Krydr godt med salt peber og vend rundt. Tilsæt kernerne lige før servering.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
25 min.
Steg brødet

Varm en pande op ved høj varme. Skær brødene i skiver.

Steg brødene i ca 30 sek. på hver side, indtil de får godt med farve.

30 min.
Anretning

Servér brødene med riletten og spidskålssalaten.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?