pesceta
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem inden start.
Kom bulguren op i en kasserolle og dæk med vand. Tilsæt et skud salt og kog til de er møre - ca. 15 min.
Pisk en dressing op af sennep og samme mængde olivenolie.
Hak rosiner med en kniv. Halvér fennikelen og snit den papirstyndt - gerne på et mandolinjern hvis du har.
Skær æblet i meget små tern. Pluk persillen ud i blade og hak dem groft. Snit de tyndeste af persillestilkene fint.
Bland rosiner, fennikel, æbletern og persille med dressingen i en skål.
Varm en pande op ved middelhøj varme og tilsæt et generøst skud olivenolie. Steg falaflerne på alle sider i ca. 4-5 min. i alt.
Dræn bulguren for vand og smag den til med lidt salt, godt med friskkværnet sort peber og lidt olivenolie. Anret på tallerknen med falafler ovenpå og salat på siden. Slut af med at komme en skefuld creme fraiche ved siden af.
Velbekomme
Kundekommentarer ()