0

Bulgursalat med bagte pastinakker, cherrytomater og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i tynde både på langs. Vend dem med lidt olie, salt og peber og bag dem møre og gyldne ved 200 grader i 20-25 min. Overhæld bulguren med kogende vand, så det dækker med godt 1 cm, og lad det trække 10-15 min. Halver tomaterne, snit løget i tynde skiver og hak hvidløget fint. Vend bulgur, pastinakker, tomater, løg, hvidløg, gedeost brækket i mindre stykker, lidt af krydderolien fra osten og evt. hakkede krydderurter forsigtigt sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Skyl salaten, slyng d en tør og bræk den i mundrette bidder. Bred det ud på et fad og anret bulgursalaten ovenpå. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?