0

Bulgursalat med frisk abrikos, majs og cherrytomater (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Salat: Kom bulguren i en skål og hæld kogende vand over til det dækker med ½-1 cm. Lad bulguren hvile til al væden er suget op, test at det er mørt og lad det så køle af. Trim majskolberne for blade og hår og skær kernerne fra kolberne med en skarp kniv. Skær tomater i små tern, snit løget i tynde skiver og hak hvidløget fint. Befri abrikoserne for sten, skær kødet i små tern og hak evt. persille (eller anden krydderurt) fint. Vend alle grøntsager, abrikoser og evt. persille sammen med bulguren og tilsæt lidt olie. Smag til med citronsaft, salt og peber. Lad salaten trække tildækket på køkkenbordet 10-15 min. inden servering. Giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?